onsdag 3 mars 2010

PRecis NU längtar jag....

....tillbaka till Umeå!! Om dygnet hade fler timmar, och min plånka mer flygbiljettpengar skulle jag fara iväg på detta direkt!!!

Nu är det dags att börja ladda inför Umeås stora försommarmara!
Precis som förra året anordnas träffen i samband med kulturnatta och iår infaller det evenemanget helgen den 22-23 maj. Träfflokalen blir återigen mysiga Thorén Business School som ligger centralt i Umeå, bara ett stenkast ifrån järnvägs- och busstationen.
Kostnaden för att delta i en hel helg av tävlingar, workshops och och härlig gemenskap är 100kr/person. Då ingår även goodiebag, trevliga utlottningar och fika (måltider ordnar man dock med själv). Träffen riktar sig till både scrappare och pärlare!
Anmälan sker via Pearlized.se där du även kan förbeställa scrapkit (150kr) och pärlkit (120kr). Kiten finns i ett begränsat antal, först till kvarn gäller! Vänligen observera att du inte kan inte beställa andra varor från Pearlized's sortiment samtidigt som anmälan, och betalning sker endast via bankgiroinbetalning enligt orderbekräftelse.
Vandrarhemmet KFUM ligger vägg i vägg med pyssellokalen, men rummen tar snabbt slut så boka redan nu!

Åtta butiker kommer att finnas på plats under helgen, och de flesta brukar ta med mer eller mindre hela butikssortimentet för att shoppingen för oss pysslare ska bli riktigt rolig. För dig som inte har möjlighet att pyssla med oss under helgen kan vi trösta med att butikerna på plats går att besöka under mässan på lördagen. Eftersom detta ingår i arrangemanget kring Kulturnatta så är entrén till mässan kostnadsfri.
Löpande information om försommarmaran/mässan kommer att publiceras på http://pearlizeds.blogspot.com, http://wih.blogg.se och http://forum.pyssel.net

Vågar du riskera att bli utan plats?! Anmäl dig NU! ;-

6 kommentarer:

 1. Ååååh det skulle ju vara så fantilastiskt skoj om du kunde komma sötis! Förstår dock att pengarna och tiden inte växer på träd när man är student...! PUSS! ♥

  SvaraRadera
 2. Hi Annika, Have put some blog candy on my blog so make sure you enter!
  Hugs
  Hugs
  Grace
  xxxx

  SvaraRadera
 3. Jo, jag vet det (nu) men patienten hade grön starr :)

  SvaraRadera
 4. Get bloggin' luv! You have an award waiting in my blog... ;)

  Pöss!
  /Tett

  SvaraRadera
 5. Ajdå.... men du kan se dem på nätet i alla fall? :D Känns lite mer personligt med kollage som jag gör själv än den tråkiga stilen som finns i wordpress... hade det funnits mer än ett typsnitt att välja på hade det varit lite roligare :D

  SvaraRadera
 6. Starbucks är ju för gott! Gillar Mocca Frappe eller Mocca allmänt. Deras chocolate Frappe går inte av för hackor heller en varm sommardag :)

  Ps - Har aldrig varit i Umeå men har sökt skola dit i höst :)

  SvaraRadera